L-TRAXYN

Un medicament inovator pentru tratamentul eficient și prevenirea prostatitei!
Elimină durerile în perineu, rect si testicule
Restabiliți urinarea normală în  1  curs
Îndepărtați inflamația prostatei
Consolidați sănătatea sexuală masculine
Fără un specific „masaj cu degetul”
Fără pastile și medicamente dubioase, scumpe
Fără a afecta sănătatea
Eficacitate dovedită clinic
Compozitie 100% naturala
Crește eficiența, consolidează libidoul
Ascultă-ți corpul! Te deranjează ...
tulburare de urinare;
dureri ascuțite în partea inferioară a abdomenului;
creștere bruscă a temperaturii corpului, transpirație;
scăderea libidoului;
somnolență și descompunere;
dureri lombare, pelvine, senzație de arsură, durere și disconfort în zona inghinală.

Nu uitați: cu cât începeți mai devreme tratamentul, cu atât mai rapid și mai eficient veți face față problemei!

Este important să știți!

Prostatita este una dintre cele mai răspândite patologii genitale a bărbaților de vârstă reproductivă. În absența unui tratament eficient poate duce la infertilitate, impotență și cancer de prostată.

L-TRAXYN - un medicament eficient pe bază naturală, dezvoltat de oamenii de știință AGC, din 2012, a ajutat mii de bărbați să scape de problemele de sănătate ale bărbaților! Mai mult de 95% dintre bărbați au observat îmbunătățiri semnificative la câteva zile după începerea utilizării medicamentului, până la sfârșitul cursului, s-au vindecat complet de bolile existente!

În compoziție numai ingrediente naturale!

SAW PALMETTO (SERENOA REPENS) FRUIT EXTRACT
Normalizează funcția prostatei. Păstrează întreaga funcție de reproducere a bărbaților. Susține funcționarea normală a sistemului urinar. Îmbunătățește activitatea fizică și mentală a unei persoane predispuse la depresie, astenie sau suprasolicitare. Îndeplinește funcția unui puternic afrodisiac.
PUMPKIN SEED EXTRACT
Normalizează funcția glandei prostatei. Îmbunătățește urinarea. Scade colesterolul din sânge. Ajută la tulburările metabolice.
NETTLE (URTICA DIOICA) ROOT EXTRACT
Are un efect benefic asupra digestiei. Accelerează vindecarea rănilor. Consolidează apărările imune ale organismului. Normalizează echilibrul hormonal. Previne dezvoltarea prostatitei și a adenomului de prostată. Crește potența masculină.
LYCOPENE EXTRACT
Îndepărtează radicalii liberi din organism. Sprijină sănătatea vasculară. Este cel mai eficient antioxidant natural. Eficient în pierderea în greutate. Crește imunitatea. Întărește pereții capilari.
BLACK PEPPER (PIPER NIGRUM) FRUIT EXTRACT
Întărește sistemul imunitar. Îmbunătățește absorbția componentelor active care alcătuiesc suplimente alimentare. Previne formarea plăcilor de colesterol; Normalizează nivelul insulinei.
ZINC
Are un efect pozitiv asupra glicemiei. Normalizează tensiunea arterială. Crește funcția reproductivă la bărbați și femei. Sprijină sănătatea ficatului. Crește concentrația și îmbunătățește memoria.
SELENIUM
Reduce riscul de cancer. Reduce riscul bolilor de inimă. Are proprietăți antioxidante puternice. Îmbunătățește funcția tiroidiană. Îmbunătățește sistemul imunitar.
VITAMIN D
Normalizează glanda tiroidă și ritmul cardiac. Reglează glicemia. Previne creșterea celulelor canceroase. Îmbunătățește starea pielii. Susține funcția creierului. Normalizează producerea de testosteron, estrogen și alți hormoni. Servește ca un instrument bun pentru prevenirea răcelii. Reduce riscul de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale. Împiedică dezvoltarea demenței.
Avantajul utilizării "L-TRAXYN"
Eliminarea proceselor obstructive în glanda prostatică
Eliminarea inflamațiilor, atât în prostată, cât și în organism, în general
Corectarea tulburărilor neuroendocrine și imune, pe fondul cărora prostatita se dezvoltă adesea
Nu are efecte secundare asupra altor organe (în special asupra ficatului și stomacului)
Normalizeaza procesele metabolice ale corpului și a sistemului circulator local
Nu provoacă nici un disconfort, nu are efecte secundare
Mă simt mult mai bine…
«Am 38 de ani. Ultimul an am suferit de dureri la urinare. În plus, au existat probleme cu potența (de mai mulți ani), au apărut periodic senzații neplăcute în scrot. Acum, toate acestea nu sunt, Mă simt mult mai bine, în ciuda faptului că am trecut doar 1 curs de tratament. Primele îmbunătățiri notabile au fost observate la 1 săptămână după administrarea medicamentului. Puterea a început să se îmbunătățească. Sunt fericit. Mulțumesc!»
Constantin, 38 de ani
Am vindecat prostatita fără sa ies din acasă…
«Am tratat prostatita cu metode și pilule populare. Nu prea aveam sens. Nu aveam nici o speranță de nimic, cu greu dormeam noaptea - aveam dureri și trebuia să fug la toaletă aproape la fiecare cinci minute. Am citit întâmplător despre un remediu complet natural" Ureton Forte. ”S-a dovedit că a fost necesar să se înceapă cu acesta! Medicamentul a trecut prin studii clinice și, în comparație cu alte medicamente pentru prostatită, Ureton Forte a fost cel care a prezentat cele mai bune rezultate.»
Neculae, 43 de ani
De parcă ar fi mai tânăr cu 10 ani…
«Rezultatele au depășit toate așteptările. Nu numai că totul a încetat să doară, dar a aparut un val de forță, care nu a fost acolo de foarte mult timp. Păream să fiu mai tânăr cu 10 ani. Eficiența și starea de spirit s-au îmbunătățit, forța masculină a crescut, am recăpătat încrederea cu femeile. Nu aș fi crezut niciodată că un astfel de lucru este posibil deloc. Cel mai bun remediu pe care l-am încercat vreodată!»
Mihai, 53 de ani